Autor
Ondřej Sklenář
1.1.2022
No items found.

Jazdíte s nami? Staňte sa súčasťou zákazníckej cesty v Business Lease

Jazdíte s nami? Staňte sa súčasťou zákazníckej cesty v Business Lease. Zapojte sa do nášho CX projektu.ODMENA čakaá na každého účastníka rozhovoru 😊

  • Cieľom rozhovoru je pochopenie Vás ako klienta Business Leasu, vaše potreby a skúsenosti v oblasti mobility, vďaka čomu vieme zlepšovať a skvalitňovať služby našej spoločnosti.
  • Pôjde o 45 až 60-minútový rozhovor – online cez MS Teams alebo priamo v Business Lease office (Mlynské nivy 10, Bratislava) – výber je na vás 😊

Prítomní na rozhovore (2-3 osoby) budú zástupcovia Business Lease spolu so zástupcami inovačného štúdia Kiuub, ktoré sa spolupodieľa na výskume.

Výber formy aj dátumu rozhovoru je na Vás!

Formu a dátum rozhovoru si viete vybrať pohodlne cez Calendly. Vybrať si viete z 2 dostupných kalendárov nižšie:>>>Rozhovor s Business Lease (A) - Adam>>>Rozhovor s Business Lease (B) - Kristína

Zrýchlenie rastu operatívneho leasingu

Po vybratí vami vyhovujúceho termínu a času stačí už len vyplniť vaše meno, e-mail a preferovanú formu (online alebo fyzický rozhovor) v  jednom z kalendárov.Po odoslaní vám príde potvrdenie na Vašu e-mailovú adresu. Ak ste si vybrali online rozhovor, v potvrdení sa bude nachádzať link na online rozhovor cez MS Teams.V prípade akýchkoľvek otázok prosím kontaktujte Kristínu (+421 907 433 678, kristina@kiuub.com).

Business Lease valcuje konkurenciu v zákazníckej skúsenosti >>>

KontaktBusiness Lease Slovakia s.r.o, Twin City Tower, Mlynské Nivy 10, 821 09 Bratislavap.volckova@businesslease.sk, tel.: +421 2 5810 3860, www.businesslease.skO spoločnosti Business LeaseBusiness Lease Slovakia je stredoeurópskou lízingovou spoločnosťou patriacou do skupiny Business Lease Group. Spoločnosť sídli v Bratislave a má pobočku v Košiciach. Nadnárodná spoločnosť pôsobí aj v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku, Maďarsku a Rumunsku a je divíziou AutoBinck Group (www.autobinck.com).Na Slovensku bola spoločnosť Business Lease založená v roku 1998 v Bratislave. Podporujeme myšlienky spoločenskej zodpovednosti, mobility, inovácií, cirkulárnej ekonomiky a veľmi nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov, zamestnancov aj našich dodávateľov. Dávame si záležať na budovaní zdravej firemnej kultúry a hodnotách. Okrem veľkých medzinárodných zákazníkov poskytujeme služby aj pre menšie a stredne veľké spoločnosti s balíkmi služieb šitých na mieru.Komplexné riešenie mobility:Služby pre firmy:

Služby pre fyzické osoby:

O spoločnosti AutoBinck Group AutoBinck Group je medzinárodná spoločnosť s centrálou v holandskom Utrechte. AutoBinck Group pôsobí na trhu od roku 1907 a dnes je jedným z popredných hráčov v oblasti poskytovania mobility v Európe. Skupina má tri divízie, patrí pod ňu 24 spoločností v 7 európskych krajinách. Celkový počet zamestnancov AutoBinck Group je 1 102. Ročné tržby skupiny predstavujú 985 miliónov.

Dovoľte nám kontaktovať vás

Nechajte nám svoj kontakt a my sa vám ozveme
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.